元朗真系好多美食,我同朋友每个月都会约见一次,每次都会想揾间环境同食物都性价比高既地方,今次就简左呢间门口已经好靓既餐厅。佢分别可以比你简坐出面定入面,呢d凉爽既天气其实坐出面饮下酒倾下计一定好舒服,但我同朋友都唔食烟,所以都简左坐系入面。攞起餐牌个下其实都好惊喜,好小可见日本餐厅既价钱可以咁优惠但环境又可以咁好,仲有好多特别既食物选择👍🏻无论刺身,寿司,炸物,锅物,丼物,料理,矶烧,黑毛猪,串烧都有,基本上你想食既日本野都有,真系好多野简👍🏻我同朋友见到冲绳冰镇蜜糖苦瓜都异口同声一定要点,好小可香港有咁特别既食物,果然不负我地所望,好得意👍🏻我地两个都系好钟意好多种类食物既人黎,我地寿司都点左鲜带子寿司同蟹籽沙律寿司都好好新鲜👍🏻而天妇罗都好岩我地口味外软内脆👍🏻我好推介一定要点个炭火烧河豚干,真系好好味👍🏻我地仲点左个串烧五品盛,几好好岩我地呢d钟意样样试小小既人👍🏻同埋我地仲点左个樱花虾蟹膏蟹肉炒饭,都唔错最后仲叫左个甜品苹果雪葩,绝对推介都要叫埋,好清新又唔会太甜好有苹果味👍🏻👍🏻两个人咁样食法都系4百几蚊真系好抵👍🏻想同朋友轻松倾计食好西,呢间绝对系不二之选👍🏻

攞起餐牌个下其实都好惊喜,好小可见日本餐厅既价钱可以咁优惠但环境又可以咁好,仲有好多特别既食物选择👍🏻无论刺身寿司,炸物,锅物,丼物,料理,矶烧,黑毛猪,串烧都有,基本上你想食既日本野都有,真系好多野简👍🏻

冲绳冰镇蜜糖苦瓜

鲜带子寿司同蟹籽沙律寿司

而天妇罗都好岩我地口味外软内脆👍🏻
南瓜蕃薯天妇罗

我好推介一定要点个炭火烧河豚干,真系好好味👍🏻
炭火烧河豚干

严选串烧五品盛

同埋我地仲点左个樱花虾蟹膏蟹肉炒饭,都唔错
樱花虾蟹膏蟹肉炒饭

苹果雪葩