2022-07-26 14 浏览
阿久根和牛立烧店 | 靓牛 日式烧肉装修好别致✨ 感觉真系系日本居酒屋食紧野一入到餐厅 店员已经热情招呼我地 师傅著住日式既衫师傅既招呼都好好 我见到有个奖座系表扬呢间餐厅既服务😜呢间餐厅真系有种去左日本既感觉❤️和牛牛涮锅🥄🍲🍲胸腹肉x3 三角肋肉x2 肉眼A4x1 水晶粉乌冬蔬菜盘汤底带有微微既甜 调味岩岩好✨ 配合埋唔同既蔬菜同乌冬 成个锅系好夹重点系每款肉都好新鲜🔥 肉好靓 每个部位都有唔同既鲜味同口感三角肋肉偏重油脂 成到牛味更加突出 食落口即溶 好满足❤️极尚和牛定食🥩🥩沙律🥗味噌汤🥄肉眼A4 x2 西冷A4 x2 牛舌x2 和牛A4 x2 饭素开胃菜既沙律份量都好足 俾我地烧肉前清清个口🔥味噌汤够浓味✨ 而且调味调得岩岩好 有少少微甜每款和牛质素都好高 🔥烧到表面转左色就可以食 牛肉味浓郁带有鲜甜既牛肉味牛舌系好出色 食落去个感觉同之前食既牛舌唔同 多左一重鲜甜饭素真系好食到净系食白饭都好好味 ❤️我地追加左唔同既小食落去烧✨鱼咀 翠玉瓜 蘑菇🍄 鸡软骨相比和牛之下 呢几款小食就无咁出色 但系食材全部都够新鲜 可以转换下口味原味麒麟啤酒🍺🍺食日式烧牛 点都要配返杯啤酒先够过瘾
阿久根和牛立烧店 | 靓牛 日式烧肉

装修好别致✨ 感觉真系系日本居酒屋食紧野