2022-11-19
朗豪坊麺屋武蔵化身成为AAPE x Menya Pop-up Store 💓💓我就同咗老公一齐去试吓啦紧系要试吓AAPE x Menya猿侍ラーメン拉面套餐 ,听讲每日限定十碗咋😍😍😍,又刚好俾我叫到,紧系要试试啦🙆🏻♀️呢碗汤底用咗豚肉,鸡同鱼介,味道好鲜甜,再配上慢煮伊比利亚猪肉,自家炼制虾油同红酒渍溏心蛋,味道好夹,猪肉好嫩,溏心蛋好滑,面好弹牙,口感丰富,推介推介😍套餐包埋杯酱油果冻柑橘啫喱特饮-曙光,酸酸甜甜,好解渴,大大杯,好味😋武藏饺子🥟煎得好香脆,一啖咬落去啖啖肉🙆🏻♀️一碟有5只另外仲叫咗白相传二刀流沾汁面,五轮烧饼,巨峰提子,同样份量好大,沾汁面我系第一次食,味道比较浓烈,但同样好食😋总括黎话服务好好,食物方面份量大,特别推荐套餐,几抵食😍我仲换埋套餐具添