2019-05-31 1018 浏览
最近都好想食日本菜,听好多朋友讲,呢间餐厅好高水准。今次就决定黎试下 首先黎个寿司拼盘全部都好鲜,尤其有我最爱既赤虾同海胆不过个玉子我就真系觉得好麻麻 三文鱼子都好大粒唔腥!之后就上左呢个重头戏,差唔多$700嘅日本海胆饭。望落个份量唔多,但见到每块海胆都好肥美如果佢可以配埋紫菜就好啦食落口有小小溶既感觉,好香口,同寿司拼盘入面既海胆寿司,完全2个层次怕唔够饱就加左个黑松露樱花虾寿司, 黑松露味比较出,变左个虾做左陪衬,不过食落都好味呢个饺子pizza 其实唔知饺子系边🤣🤣🤣 细细块好似薄批pizza咁。不过因为加左好多酱,食一件都已经觉得漏埋单其实都要差不多$1400,虽然个海胆饭系好食,但好多食物都比起出面食贵好多。提提大家,餐牌上有讲可以download佢地个apps,记得down落黎,因为apps入面有张coupn可以减到$50

首先黎个寿司拼盘

全部都好鲜,尤其有我最爱既赤虾同海胆

不过个玉子我就真系觉得好麻麻
三文鱼子都好大粒唔腥!

如果佢可以配埋紫菜就好啦

• 日本海胆饭