2022-08-07
一汁一菜系主打日本家庭既一品料理🤤之前系中环已经食过 今次行过见到紧系要再食啦🤍装潢简单舒服 卫生又干净✨我比满分 同埋都好多人食👍🏻有信心保证我简左两款咖喱饭🍛同埋一个汤☺️浓香牛肉野菌咖喱饭🌶每一盒都会有贴纸写住入面系乜 好细心啊 浓香牛肉依款既咖哩相对较深色 不过日本咖喱通常都唔会好辣 香得黎又唔会好辣 超中意食😍唔好睇佢细细杯 但系好足料 唔系轻食真系好饱🤭而且牛肉又大够又淋 仲有薯仔同萝卜等等既配料和风蕃茄鸡肉咖喱饭🌶依款咖喱加上蕃茄 更加惹味酸酸甜甜咁样🤤劲开胃 捞饭一流 而且鸡肉好嫩滑 可以食多碗饭啊🤭真系一D都唔马虎 用心制作💗意大利产蕃茄蔬菜浓汤配温泉蛋🍅一打开个盒 香味已经涌出来🤍呢款汤非常开胃 同埋有蔬菜成件事好爽口 同埋有至爱既温泉蛋 融合蕃茄汤 好夹😍good good good 就饮哂啦 下次试埋其他汤先😚
我简左两款咖喱饭🍛同埋一个汤☺️
浓香牛肉野菌咖喱饭🌶