2022-07-24
📌寿司朗 - 黄埔🗓(23/7) 星期六 ⏰晚上6:30左右💈特式:寿司儿子系日本开过嚟香港都一段时间了,相信好多香港人都已经食过,同感受过佢个种要排飞既威力。🥩🍖🍗🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:因为好多人都应该已经食过,加上佢本身个menu都好少改动,所以只重点讲下佢7月限定既推介食物。炸海苔海老 - 呢个系本月限定入面我最推介既食物,相信系即炸,够热够脆,好香口,$17有7只,钟意食虾既我觉得超值。间八 - 呢个都成日不定时出间,但以佢$17得一件嚟计,我情愿食普通油甘鱼。鳗鱼三味 - 无特别,同平时个d咪差唔多,如果呢个价钱我觉得佢本身menu个鳗鱼卷仲好食d。萤光鱿鱼军舰 - 无特别,$12蚊可以一试,但见唔到佢萤光🏮。鳗鱼肝军舰 - 呢个唔记得影相,但呢个都系几好食,值得一试。☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛饮品 - 都系饮佢提供个d绿茶粉沟水啦。🍽环境:可能真系太多人帮衬既关系,近d几次去都发现佢地卫生情况越嚟越差,其实而家疫情🦠咁严峻,应该要多加注意。🤵🏻🤵🏻♀️🤵🏻♂️服务:楼面服务正常既,最特别系我每次都会叫包盐用嚟加柚子汁食油甘鱼,但今次我叫完,佢竟然系用只豉油碟就咁装d盐
🗓(23/7) 星期六 ⏰晚上6:30左右
🥩🍖🍗🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱
☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
饮品 - 都系饮佢提供个d绿茶粉沟水啦。
🤵🏻🤵🏻♀️🤵🏻♂️服务:楼面服务正常既,最特别系我每次都会叫包盐用嚟加柚子汁食油甘鱼,但今次我叫完,佢竟然系用只豉油碟就咁装d盐粒比我。
💰💸价钱:2个人埋单大约280,食寿司嚟讲都系正常价钱。
🐲💬总结:本人就觉得佢既质素比起之前,真系每况愈下,由我之前每个月食佢两次,到而家如果唔系当月推介吸引到我,我都唔会去,加上卫生情况都未见理想,希望寿司儿子会作出改善啦。