2024-02-07
餐厅揉合日式传统居酒屋同现代酒吧元素, 感觉雅致高级, 枱与枱之间有舒适距离, 感觉舒服。𓊈蟹味噌拉面 $𝟸𝟺𝟾𓊉期间限定嘅蟹味噌拉面以豚骨汤底加入秘制蟹味噌熬制而成, 汤底味道香醇, 蟹味浓郁, 附上特制嘅蟹膏牛油可以加入拉面一齐食, 味道非常融和, 令汤底嘅鲜味提升更有层次! 松叶蟹蟹棒鲜甜而且弹牙, 配上秘制蟹醋, 酸酸地令松叶蟹更鲜甜。卷腩叉烧肉质软腍, 半熟玉子非常流心, 套餐除咗拉面, 仲有蟹肉三文鱼籽饭, 啖啖蟹肉好丰富满足。𓊈淡丽塩 $𝟷𝟶𝟾𓊉塩味拉面汤底清爽, 加入洋葱同香葱, 味道鲜甜, 卷腩叉烧肥瘦刚好, 肉质软腍, 味道浓而不腻。𓊈八兵卫串烧 3 本盛 $𝟿𝟾𓊉3本分别系青豆波波, 烧五花腩同豚肉卷, 青豆波波好惊喜, 外脆内软, 有少少似薯蓉嘅口感, 烧五花腩同豚肉卷都烧得刚刚好, 肉质结实但软腍, 好好食!𓆹 餐厅喺星期一至日嘅 Happy Hour 时段 (15:00-19:00) 有饮品买一送一优惠, 提供好多款精选饮品, 包括 #Heroes 英雄啤 , 唔同酒类同 Cocktail。
𓊈蟹味噌拉面 $𝟸𝟺𝟾𓊉
𓊈淡丽塩 $𝟷𝟶𝟾𓊉