讲起三文治专门店,除咗洪xx,原来已经有日本过江龙嚟咗香港啦!!今日响旺角东站Moko就见到一间🥰,门面好洁白雅致,感觉好宽敞舒适~全白色设计,配合一啲fancy color嘅摆设~好in好文青feel~你可以立食或者外卖~原来系日本元祖炸三文治响香港开嘅第一间分店!!!三文治有咸有甜,估唔到卖相咁鬼靓~有馅嘅划一价钱48蚊一份,一于同老细试下!!四件就免一个盒,咁就买够四件啦~必食「香港限定」杏仁豆腐配芒果肉🥰:杏仁豆腐嘅奶油,好似食雪糕咁样~配埋新鲜芒果肉,甜甜地…好满足!!🥰鸡蛋沙律:最经典嘅三文治馅,用嚟做早餐一流,馅料好丰富,调味亦都唔错!一啖咬落去啲沙律馅会bi晒出嚟!!😅🤭芝士咖哩肉酱:呢个系热食嘅,件面包炸脆咗~配合埋热辣辣嘅芝士肉酱,仲有一啲芝士酱,好似食紧肉酱意粉,好惹味!搭多一件鲜奶油,只需$20~化算!🥰奶油唔会太甜😋几香滑,又系好似食雪糕咁👍🏻见佢络绎不绝~好多人帮亲!尤其系游客~我估佢响内地都应该几红!😅🤭🥰

2024-07-14