2019-10-11 129 浏览
每次嚟到中环都忍唔住买我心爱嘅蛋糕返去同屋企人分享,呢间蛋糕店嘅蛋糕系无添加任何化学香料及色素, 非常健康,而且佢哋嘅戚风蛋糕蓬松柔软, 好钟意呢个口感, 佢哋大部份嘅食材都系由日本直送, 例如用咗北海道嘅鲜忌廉,面粉等等, 好有日本地道嘅风味🥰🥰香芒热情果👍🏼👍🏼呢款系我最爱嘅口味, 因为本身都系一个芒果控, 用芒果再加热情果, 可以相互提升味道双重朱古力😍😍呢款绝对系人气嘅蛋糕,小朋友就特别钟意食, 除咗朱古力味浓郁之外, 上面仲有一啲朱古力嘅脆脆, 好有口感香印青提😋😋呢款系新嘅蛋糕,相信应该系季节性嘅产品,咁梗系试吓啦,味道出奇地清新,配上香印提子独有嘅香甜, 原来提子做蛋糕系咁配合

香芒热情果👍🏼👍🏼

双重朱古力😍😍