2021-10-27 66 浏览
🐔腐乳炸鸡定食💰$108😈荃湾南丰纱厂岀名文青小市镇🏛今日黎到想试好耐即BookB📚佢呢到真系一间小书店仲有轻食可以俾人饮杯Coffee或食少少野💛今次🐻就话想试呢个腐乳炸鸡定食🤤佢话睇到个名觉得几有Gimmick💛佢个定食仲有跟个面豉汤就正正常常😜而🐻就话佢个腐乳炸鸡其实唔太重腐乳味有啲淡😳但佢话个鸡件就几嫩滑😈个炸粉又唔算太厚身就不过不失🍲招牌野菜南瓜蓉味噌豆乳乌冬💰$88😈我就试返稳阵派既豆乳乌冬🍲好重豆乳味但又带少少味噌不过又唔会过份咸仲觉得几浓味🤤我就几钟意佢个南瓜食落好香同埋口感唔错🤔唔会得个溶溶烂烂既味道😝佢个溏心蛋都好入味😝整体都叫错🍟手工炸甜薯条配自家蜜糖芥末酱💰$58😈反而我就觉得佢呢个甜薯条炸得几好食🤔佢有两种薯既😳一个系紫薯而另一个就蕃薯🍠食落唔会太油但系个自家蜜糖芥末酱就麻麻地😢佢个质地系水状同埋食落太油反而个芥末酱唔太突出🙂所以我地都系就咁食个个甜薯条😳另外我地仲叫左两杯饮品最后张相会有💛不过就觉得无咩特别所以不推介
🐔腐乳炸鸡定食
💰$108