2022-12-27
以前唔多钟意汉堡, 所以从未帮衬过, 今次因看了 youtube, 指这是日本公司, 才来试一试, 果然日本公司真系可靠~!第一次买, 太开心, 一开头就食左个海鲜 rice burger , 个沙律和汤都忘记了影相 -_-||| 第一次食 rice burger, 感觉好好, 个质感好好, D 包装好精美, 个 size 好啱口形, 好欣赏佢个 size, 明白唔系大就好, 啱口形也好重要, 张包装纸都好啱形, 好好拎. 个饭造包OK 实净, 拎住食唔散, 原来系 mos burger 引入, 实在是合理, 有创意, 亦有实际.海鲜 rice burger D 料好正, 虾肉爽口, 颜亦靓, 比金平牛蒡色彩, 但各有特色. 和牛磨菇汉堡金平牛蒡$24 牛蒡爽口, 汁不太浓味, 很不错, 又平. 本人比较大食, 原来都食到 $143
本人比较大食, 原来都食到 $143