6天前
由旺角新开已经食,到将军澳店,今次试埋观塘店,观塘店地方好大,食物饮品区好阔落,侍应好殷勤,坐得好舒服今次食最劲嘅日本黑毛和牛A4+每位赠送澳洲M9和牛牛丸2粒及海鲜拼盘🫕汤底叫左凤梨鸡锅,半只鸡加大量娃娃菜,净系汤底已经好丰富🥩A4黑毛和牛油脂分布平均,大大块入口即溶,好好食,M9和牛牛丸牛味浓又弹牙🦞海鲜拼盘有迷你龙虾、鲍鱼、蚝、带子,卖相好吸引,每样都好新鲜又大只,鲍鱼烚完仲好弹牙,龙虾仔啲肉又新鲜🦪🦪🦪🦪任食鲍鱼呢个餐仲有鲍鱼任食,鲍鱼新鲜又弹牙又唔靭,有四款🦪鲜甜鲍鱼系要烚嘅,同海鲜拼盘嘅一样🦪古法醉鲍鱼,呢个整得唔错,好入味🦪炭烧盐葱鲍鱼,我个人最喜欢呢只,鲍鱼炸左加上盐葱味,好惹味,但又唔会炸到干晒,火喉啱啱好🦪柚子烧汁鲍鱼,呢只鲍鱼都系炸咗,上面加柚子烧汁,柚子味有啲清新,烧汁咸咸地,味道都夹到🥩伊比利亚黑毛猪梅肉呢个猪肉都几好食,一啖一块,肉质好淋🍺 少爷啤- 拉格啤酒第一次饮少爷啤,几易入口,又有花香味,啱晒怕苦嘅我🍦甜品仲有情人节限定嘅Dreyers心型雪糕,红桑子雪芭,酸酸甜甜解吓油腻,门口仲有大型打卡位仲食多个Movenpick 薄荷朱古力雪糕好清新,今餐非常
今次食最劲嘅日本黑毛和牛A4+
每位赠送澳洲M9和牛牛丸2粒及海鲜拼盘
🫕汤底叫左凤梨鸡锅,半只鸡加大量娃娃菜,净系汤底已经好丰富
🦞海鲜拼盘
🦪🦪🦪🦪任食鲍鱼
呢个餐仲有鲍鱼任食,鲍鱼新鲜又弹牙又唔靭,有四款
🦪鲜甜鲍鱼系要烚嘅,同海鲜拼盘嘅一样
🦪古法醉鲍鱼,呢个整得唔错,好入味
🥩伊比利亚黑毛猪梅肉
呢个猪肉都几好食,一啖一块,肉质好淋
🍺 少爷啤- 拉格啤酒
第一次饮少爷啤,几易入口,又有花香味,啱晒怕苦嘅我
仲食多个Movenpick 薄荷朱古力雪糕好清新,今餐非常圆满