2022-07-05 312 浏览
有日行开沙田,经过呢间餐厅,未食过,喺门口见过餐厅环境都几阔落,有啲日本风,餐牌又食西餐嘅嘢食好似几多选择,于是就入咗去试。服务员态度几好,两个人都安排咗阔落嘅卡位!喺店员嘅推荐下我哋试咗set dinner,佢话有得半自助餐,价钱都相宜~半自助餐包甜品,饮品,少少熟食,同埋餐汤餐包~~~主食我哋试咗羊架同埋牛扒,羊架整嘅方法都几特别,个皮上面加咗啲面包糠脆脆地,肉质都鲜嫩…牛扒方面,都处理得几好,几厚身,配菜方面,可以拣意粉或者薯菜,我哋两样都拣咗,薯条都算炸得趣,意粉就一般啦,都可以嘅,冇话整得太软…自助吧嘅甜品都多选择嘅,细细旧想试多啲唔同味嘅就啱晒啦~整体来讲呢间餐厅嘅质素都可以啦,未食过,想试吓西餐,又得得意想日本fusion下就可以一试~

自助餐甜品,饮品,少少熟食,同埋餐汤餐包~~~

自助吧嘅甜品都多选择嘅,细细旧想试多啲唔同味嘅就啱晒啦~