见到日本JA全农和牛嘉年华$498做买一送一,有我钟意嘅威灵顿牛😍🥗自助沙律Bar款式好多,有西式,泰式,有酱冇酱任君选择,仲有芝麻酱冻豆腐,食左一转已经饱左🤣🥣精选餐汤果日系周打蚬汤,好滑,有蚬肉,洋葱碎,有浓香奶味,食唔到粉粒,好味😋汤旁有迷你版scones,外脆内松,不错,食一件都够期待嘅主角嚟啦😋🍴🍽️MAIN🍽️🥩日本和牛威灵顿细过女生手掌,和牛十分软熟,入口即溶,但有少少牛骚味,由于油花丰富,食左半份已觉腻。头尾酥皮较厚,食落粉味较重。食过美国牛同和牛做嘅威灵顿牛,都系钟意美国牛多啲,牛味香啲。配芝士焗茄子🍆,油封樱桃蕃茄🍅,松露薯蓉🥔啲配菜好好食,钟意松露嘅我好开心,未食都闻到好香,薯蓉做得好滑。🥩日本和牛味噌烧叫左七成,煎得好香,有少少焦。都系非常淋嘅牛,唔使力都切到,食落满口油脂,好香配芝士焗茄子🍆,烧玉子🥚,蕃茄本菇意大利饭🍚日式烧玉子甜甜地,配酸甜意大利饭好有趣🍰甜品吧有芝士蛋糕,朱古力挞,抹茶卷蛋,豆腐花,啫喱仔,西瓜🍹饮品冻柠茶买一送一都唔错,可以试下😋,不过要顶得住啲油花,真系好油腻🤣不过和牛就系咁,预左,埋单要原价加一

沙律

🥗自助沙律Bar
餐汤,scones

🥣精选餐汤
汤旁有迷你版scones,外脆内松,不错,食一件都够
期待嘅主角嚟啦😋🍴
🍽️MAIN🍽️
日本和牛威灵顿

🥩日本和牛威灵顿
配芝士焗茄子🍆,油封樱桃蕃茄🍅,松露薯蓉🥔
日式和牛味噌烧

🥩日本和牛味噌烧
配芝士焗茄子🍆,烧玉子🥚,蕃茄本菇意大利饭🍚
日式烧玉子甜甜地,配酸甜意大利饭好有趣
甜品吧

甜品

豆腐花

🍰甜品
有芝士蛋糕,朱古力挞,抹茶卷蛋,豆腐花,啫喱仔,西瓜
餐饮

🍹饮品