2024-02-22
今次来到食来自冲绳嘅铁板烧坐好之后日籍师傅会先把今日既食材俾你睇睇,跟住就开始啦! 今次呢个铁板烧Omakase 真系款款都咁好味~菜单有: OKINAWA SAKIZUKE前菜蔬果红青椒酸酸甜甜 好醒胃 SASHIMI WITH KYOTO KUJO LEEK 油甘鱼刺身 配味噌酱 真系食完吾够喉AMADAI UROKOYAKI WITH KYOTO MIZUNA冲绳的蔬菜新鲜又多汁HIME SIRLOIN SHABU SHABU超滑和牛真系连汤都饮埋 WAGYU HIME BEEF TENDERLOIN原来山葵叶冇咩山葵味🙊黑毛和牛,我就拣咗五成熟,食落嫩口入口即溶,山葵叶做生菜包,平时唔食芥末嘅我,估唔到佢同芥末系咁match既,加埋蒜片同埋海盐咁食几好味! WAGYU GARLIC FRIED RICE超香!用和牛粒炒饭,牛肉的油,配上蒜蓉,粒粒分明的饭,超好味喔~ HOMEMADE ICE CREAM甜品方面 是Home Made 士多啤梨雪糕配朱古力泡芙,雪糕好滑,Puff 是浓浓的朱古力味 COMPLIMENTARY 1 DRINK新鲜嘅青柠檬西柚汁饮落去好清新
坐好之后日籍师傅会先把今日既食材俾你睇睇,跟住就开始啦!
今次呢个铁板烧Omakase 真系款款都咁好味~
菜单有:
OKINAWA SAKIZUKE