2021-12-03
日系家庭风的装修比人好舒适嘅感觉😍店内座位唔多,大概5张二人枱,有一张系近窗榻榻米,采光同摆设影相会好靓,但我都系钟意坐得舒服d😂订座可以wts联络餐厅📲🔆鸡肉软骨串拼盐烧鲭鱼茶渍饭定食$𝟙𝟛𝟠 望落好和风好吸引😝鲭鱼给一整条,鱼腩位置肥美有油香,其他部分干左少少🤏🏼茶渍饭嘅高汤好鲜甜,饭上有少少明太子但捞完就唔见左😂鸡肉软骨串配上烧汁不错的,沙律同胡麻豆腐就不过不失🔆柚子芝士卷蛋$𝟝𝟘 佢嘅卷蛋质地系偏干,但胜在味道搭够,柚子同芝士味都好突出😍cream入面食到柚子同芝士粒,口感实在❤️另外试左朋友嘅焙茶觉得茶味比较轻,仲有黑芝麻食落好似芋头味😂但都唔错嘅🔆抹茶红豆店员话系menu没有的限定饮品,所以叫黎试下😚觉得抹茶味不够浓,然后提供的饮管没办法吸到红豆😂食物环境都唔错🥰虽然无好惊艳,但带有家嘅感觉🤣店员亦热心有礼👍🏼店内的洗手间小小的但算干净企理😆餐厅维持二人一枱,所以3-4人就要用隔板啦~
🔆鸡肉软骨串拼盐烧鲭鱼茶渍饭定食$𝟙𝟛𝟠
望落好和风好吸引😝鲭鱼给一整条,鱼腩位置肥美有油香,其他部分干左少少🤏🏼 茶渍饭嘅高汤好鲜甜,饭上有少少明太子但捞完就唔见左😂 鸡肉软骨串配上烧汁不错的,沙律同胡麻豆腐就不过不失
🔆柚子芝士卷蛋$𝟝𝟘
🔆抹茶红豆