2023-09-23 74 浏览
餐厅open area的座位以简约小清新设计🌿空间感很够,好RELAX 😇HOLIDAY MOOD🏝️想去小日本既你 💁🏻‍♀️就跟我一齐走到里面既和室榻榻米🎎黎个伪日本游啦⛩️MENU有多款日式x 西式FUSION轻食选择🥢富士苹果•三文鱼蔬菜沙律 •柚子醋🥗三文鱼& 份量好多、配搭爽甜既富士苹果的加埋柚子醋既香味. 酸酸甜甜咁 好FRESH好清新🌱🥢明太子鸡翼•七味蛋黄酱🐥去骨既鸡翼.里面系满满既明太子,十分JUICY 惹味☺️炸到外脆内软,没有油腻感🌿🥢培根蛋黄奶油猫耳面🍝终于见识到猫耳面既庐山真面目 猫耳质地烟烟韧韧咁~挂晒汁.carbonara好浓郁好 creamy 品 Bacon 三唔系平时早餐食开果d,是厚切的.打紧食评既时候已经挂住佢喇😢🥢松露芝士薯条 •蛋黄酱🍟份量有D惊喜估唔到系咁大份🍟每条都炸到金黄香脆😆布满黑松露粉.系外脆内软既感觉🫶🏻点埋邪恶蛋黄酱.不得之了🫣本身以为会食唔晒.点知食唔停口…

MENU有多款日式x 西式FUSION轻食选择

🥢富士苹果•三文鱼蔬菜沙律 •柚子醋🥗
富士苹果•三文鱼蔬菜沙律 •柚子醋

🥢明太子鸡翼•七味蛋黄酱🐥
明太子鸡翼•七味蛋黄酱

🥢培根蛋黄奶油猫耳面🍝
终于见识到猫耳面既庐山真面目 猫耳质地烟烟韧韧咁~挂晒汁.
培根蛋黄奶油猫耳面

🥢松露芝士薯条 •蛋黄酱🍟