2021-03-03
放假同🙆🏻♂️去远啲行下叹下咖啡食下野影下相又几开心~心情会好好多!!☺️今次佢就带左我去锦上路行左个市集又去左红砖屋🧏🏻♀️见到好多木家私好靓好想搬返屋企🥺.📍Cohee.走过小巷子终于到左呢间好chill好日系嘅coffee shop😎虽然等位都等左阵~不过几舒服㖞又🍰柚子芝士蛋糕 ($48)-少许微酸配埋芝士~好fresh又唔腻㖞🥰🥯烟三文鱼、牛油果、忌廉芝士贝果($88)-好吸引嘅馅😍全部都系卖飞佛啊~夹埋bagel一齐食就系正!!☕️Flat White ($38)-一set分左两小杯~除左一杯冲好嘅鲜奶咖啡之外仲有一杯espresso😆可以系俾客人觉得唔够啡嘅时候再自己调整一下~整体咖啡都好饮㖞!唔会酸而且有after taste☕️Dirty ($38)-推介!!呢杯真系正~系一杯有层次嘅咖啡😆饮落去奶又唔会over左!个人觉得系好饮过flat white~
📍Cohee