2020-10-15
一入到餐厅就见到d得意公仔同一座旋转木马既大型摆设😚,远处都已经见到成间餐厅既pink blue颜色,日系得黎又带点少女心❤今次接近3点既时间去到,有茶餐之余都仲有lunch set。下午茶时段都仲有位置坐,坐得感觉都算舒适。大家都可以简呢个时间黎,黎过一个悠闲下午~🤗🤗今次叫左个lunch set再加左两款小食。Set Lunch A. 6分厚切西冷牛扒配烧汁 意大利粉 跟磨菇忌廉汤($78)牛扒厚切左真系啖啖肉,有肉汁之余唔会过熟真系岩岩好👍🏻👍🏻意粉系用天使面,其实几有咬口, 份量够女仔食, 性价比黎讲就正常水平。黑松露白酒忌廉煮意式香菇云吞($58)就几有惊喜🌟精粹系个酱汁度,有好浓既黑松露味,忌廉同酒互相配合、食落去唔会太油腻!香菇云吞皮厚薄岩岩好,但馅料反而浓味左少少。不过钟意食欧陆风情野食既朋友不妨一战🤗🤗热溶芝士焗帆立贝($58)一般日式串烧食到既芝士帆立贝芝士铺左系上面果层,钟意食清新轻盈既都可以试下。玫瑰朱古力(跟餐转特饮 +$10)朱古力系牛奶朱古力,饮落去阵阵玫瑰花香味,就咁闻已经感觉几治愈😚
今次叫左个lunch set再加左两款小食。
黑松露白酒忌廉煮意式香菇云吞($58)
热溶芝士焗帆立贝($58)
玫瑰朱古力(跟餐转特饮 +$10)