2019-06-27
去完海滨长廊睇完日落,当然要食埋个靓晚餐佢完美句号😆侍应见我地犹豫不决,主动介绍有咩系好食值得一试👍🏽Lobster linguine w/ homemade orange olive oil($198)龙虾鲜味爽口,唔会有腥味或过咸😋意粉唔会太干身同太淋。Tuna risotto & salmon roe in fresh spinach sauce($158)鱼子加芒果一咸一甜再配菠菜汁risotto估唔到咁match! 吞拿鱼虽则唔系全熟,但略嫌有啲鞋。Cream brûlée ($58)最令我满意嘅就系呢个甜品😍面头嘅焦糖唔会焦到有苦涩味,亦唔会好硬,好好食😋布甸入面仲有啲云呢拿籽,真材实料👍🏽店铺台与台之间唔会太逼,而且装潢有心思令人感觉好chill😆今餐晚餐真系令我今日有完美句号!总结味道:✨✨✨✨推荐:✨✨✨✨回头:✨✨✨✨性价比:✨✨✨(满分为5✨)
侍应见我地犹豫不决,主动介绍有咩系好食值得一试👍🏽
龙虾鲜味爽口,唔会有腥味或过咸😋意粉唔会太干身同太淋。
Cream brûlée
今餐晚餐真系令我今日有完美句号!
总结
味道:✨✨✨✨