招聘中
月薪
$60-$75
时薪
2023-10-17 212 浏览
好钟意呢间拉面店。装修好似去咗日本咁,餐厅播住啲日本流行曲,气氛好relax自己落单,可拣酱油浓度、口味汤底、芽菜/蒜份量、拉面软硬度等。我地叫咗:❤️豚骨酱油沾面佢以浓郁嘅豚骨汤底同香浓嘅酱油调味,配上弹牙嘅拉面面条,配上4块好大嘅肥瘦豚肉,绝对系一道让人回味无穷嘅美食。豚骨汤底系由猪骨长时间熬煮而成,汤底浓郁鲜甜,带有浓厚嘅猪骨香气。每一口汤底都能够渗透入拉面面条,带嚟一种浓郁嘅味道。汤底配上酱油增添咗一份丰富嘅咸香味道,令整碗面更加美味。仲可加葱头。拉面面条嘅弹牙口感令人爱不释手。佢嘅口感细致滑顺,同汤底完美结合,吃落即刻能够感受到每一根面条嘅弹性同口感。❤️半熟玉子拉面汤底都系豚骨,配有4块好大块嘅叉烧、4片半熟玉子、生芽菜。半熟玉子嘅蛋黄滑溜,蛋白柔软,味道浓郁。将半熟玉子拌入汤底同面条中,增添咗一份浓厚嘅蛋香,令味道更加丰富。汤底嘅浓郁猪骨味道、弹牙嘅拉面面条,每一口都带嚟一种满足同享受。如果你钟意日本拉面,呢款酱油面绝对系一个值得一试嘅选择。

我地叫咗:

❤️豚骨酱油沾面