韩式泡菜豚肉芝士滑蛋三文治🥪用盒子载住三文治层层叠,order完即整,大约等20分钟整好😊面包搽上牛油好香😍里面芝士同炒蛋嫩滑口感好浓味😋主角泡菜、豚肉好邪恶😈啖啖肉猪肉够软腍,加上腌过泡菜微微辣啱晒香港人嘅口味 ,再加埋新鲜嘅蕃茄、蔬菜和返油腻感,而且份量啱啱好啱,食完大满足😍😍韩式腌制嘅菜呢度都有得卖系😍😍我就钟意辣章鱼同辣鸡泡鱼干,有大/细嘅盒装,胶盒都好精致欣赏佢哋嘅logo可以放雪柜好方便㗎,鸡泡鱼干厚身咬落去好赵口有腌制过嘅辣味微微香辣越食越开胃🤩🤩另外仲有辣章鱼新鲜嘅章鱼,好弹牙配上韩式辣酱好好味🤤呢度零食产品都比较多,产品都比较特别有韩式、日式同台湾嘅零食,仲有啲果酒好特别冲绳橙菠萝味呢个系限定嘅菠萝果酒苹果梳打走同埋健康食品仲有芦荟冷面吗同埋和风酱汁味,最后我都好钟意食呢个韩国鸡泡鱼干,呢个会越食越上瘾㗎😍😍仲有我最爱嘅咸蛋黄流沙曲奇而家会员可以免费申请之外,仲即时可享有88折优惠😍价钱折实后好抵🤩🤩🤩另外仲有每个月会员都有一个零食惊喜会员价$180 一大盒嘅零食盒,直送到你家里我方便,最开心开箱时比到大惊喜📦🎊

韩式泡菜豚肉芝士滑蛋三文治🥪

面包搽上牛油好香😍里面芝士同炒蛋嫩滑口感好浓味😋

另外仲有辣章鱼新鲜嘅章鱼,好弹牙配上韩式辣酱好好味🤤

冲绳橙菠萝味呢个系限定嘅菠萝果酒
仲有我最爱嘅咸蛋黄流沙曲奇

而家会员可以免费申请之外,仲即时可享有88折优惠😍
价钱折实后好抵🤩🤩🤩

另外仲有每个月会员都有一个零食惊喜
2023-02-12
等候时间
20 分钟 (堂食)
用餐时段