2024-07-21
工人姐姐唔喺度,一日三餐都要谂食咩好🤔原来🟠吉野家⚫️推出左 早、午、茶和晚市全新美食!早餐及下午茶全新推出肠仔配嫩滑炒蛋米粉,仲要低至$20 起!仲有招牌和风牛肉丼和野菜煎鸡丼!今日我哋即刻去试吓个早餐先:🍲 肠仔+嫩滑炒蛋米粉 配面豉汤/日本茶/热饮 只需$20起🍲和风牛肉昆布米粉 配面豉汤/日本茶/热饮 只需$29起🔸仲可以+$5升级一份嫩滑炒蛋+肠仔🍴两兄弟都话个嫩滑炒蛋好滑,好好味😋而家仲有盐烧和牛丼常驻吉野家:🥩盐烧和牛丼配面豉汤/日本茶/汽水 (所有餐品都配有饮品🥤~包括汽水)$78🔸另+$5 即时升级套餐,有齐温泉玉子同鲜嫩时菜🥬老公至爱,佢话以后食和牛去吉野家就得啦😂,佢话和牛鲜嫩,事关佢哋用左M8-M9优质和牛,再配上盐汁嘅咸香及配菜,perfect match好惹味呀!早、午、茶、晚都唔洗谂啦,好味又抵食,吉野家见🤭!#吉野家 #yoshinoya #和风牛肉昆布米粉 #海苔粟米煎鸡丼 #吉野家族 #会员尊享 #盐烧和牛丼
今日我哋即刻去试吓个早餐先:
🍲和风牛肉昆布米粉 配面豉汤/日本茶/热饮 只需$29起
🔸仲可以+$5升级一份嫩滑炒蛋+肠仔🍴
两兄弟都话个嫩滑炒蛋好滑,好好味😋
而家仲有盐烧和牛丼常驻吉野家:
🥩盐烧和牛丼配面豉汤/日本茶/汽水
(所有餐品都配有饮品🥤~包括汽水)$78
🔸另+$5 即时升级套餐,有齐温泉玉子同鲜嫩时菜🥬
早、午、茶、晚都唔洗谂啦,好味又抵食,吉野家见🤭!