2010-04-01
今年复活节想特别D, 买只复活蛋送俾自己同埋好朋友开心一下, 走匀商场里面既朱古力店, 全部都系普通既牛奶朱古力, 好彩记得上星期TVB生活台, 卢觅雪既饮食节目, 讲佢同个朱古力师傅一齐整复活蛋, 仲要系我最钟意既脆米薄片朱古力, 咁岩今日系金钟开会, 于是就上去睇下究竟佢有D咩礼物...一入到门口见到个POSTER, 今日未正式放假, VERO 已经开始左EASTER MENU 喇! 个店长好好人咁介绍左个DESSERT MENU俾我, 最厉害就系个MOUSSE凌空架!! 好似变魔术咁 今日得一个人, 一于星期六同朋友一齐黎试下个 MENU, 黎个MAGIC EASTER!店长话星期六同星期日, 下午仲会有CHOCOLATE WORKSHOP, 会有专人教你DECORATE自己既复活节礼物, 有BUNNY, COOKIE同埋MARSHMALLOW, $38就可以有一份俾你自家设计既礼物, 我朋友会一定好开心! 其实佢既价钱真系几吸引, 店长话, 假期时好多餐厅都专登调高价钱, 但佢地就想多D香港人, 真正可以认识同享受朱古力, 所以将复活节价钱重新定位, 希望钟意朱古力既人可以
其实佢既价钱真系几吸引, 店长话, 假期时好多餐厅都专登调高价钱, 但佢地就想多D香港人, 真正可以认识同享受朱古力, 所以将复活节价钱重新定位, 希望钟意朱古力既人可以真正感受BEAUTY OF CHOCOLATE!
差D唔记得要睇下个脆米薄片朱古力蛋...
正! 完全系我至爱! 本人钟意食一D CRUNCHY D既朱古力, 呢个同出面一般既倒模朱古力唔同, 全由人手创造, 矜贵得黎又贴心
最后买左两只蛋离开, 决定星期6一定要再黎过!
讲真, 我最欣赏既, 除左系佢地对朱古力既执著外, 最重要系佢地整个MARKETING既方向模式, 真心从客人角度去考虑佢地会钟意D咩, 唔会失真之余, 亦BUILD UP左VERO既独有既风格, 同其他外国牌子既朱古力, 的确与别不同