2017-08-27 237 浏览
晨早流流去到天后 做完啲野之后经过龙凤冰室 好耐之前已经有听过个名 咁啱经过就紧系想入去帮衬下喇 点了两个早餐1) 炒滑蛋配菠萝包烟三文鱼 烟三文鱼有两大块 都几厚肉下😍🤤味道方面 我觉得都几新鲜又几好味嘅👍🏽😋粟米粒都几甜下 我觉得okay呀 至于菠萝包就真系好好味呀 面包非常松软又带有香味 个皮仲系好脆架 超正 好钟意呀 要推介呀👍🏽☺️2) 黑鱼子司华力肠炒蛋厚多士🍞 首先讲下茄汁豆先 其实都系罐头野 好难唔好食嘅 炒蛋就真系好滑再配埋黑鱼子 都几好味丫 至于司华力肠 煎得好靓 真系外脆内嫰架㖞 好好食😂😆不过厚多士就真系麻麻地喇 虽然真系厚 面包又真系软熟 烘得都好好 但味道方面好像少了点牛油 好似dry左少少 饮品点了菠萝冰🍍真系好饮㖞 甜度适中 菠萝唔系罐头野 切得够大粒又算多 系新鲜野嚟嘅 推介😄😀
2017-08-26
  • 菠萝冰