2016-06-02 390 浏览
又系因为有生日cash coupon先会嚟食, 今次特意早d到, 食头轮, 当人地shopping时我就食嘢, 到人地食嘢我就shopping, 咁就唔怕同人逼, 而且上菜时间又快咗, 2个人都比你坐卡位~其实食完都未够六点半, 但原来都已经坐到七七八八, 估唔到马鞍山d人真系咁早食饭~  酥炸软壳蟹寿司卷 估计佢都冇1只软壳蟹咁多, 因为整条卷唔长, 而且每件唔够厚切, 又散, 只属一般~  九州风豚骨汤拉面 汤底唔浓猪骨味, 面质非常林, 一d都唔弹牙, 已经一上枱即刻食, 如何再放耐d, 到时浸到烂petpet, 真系唔想食~ 叉烧唔太肥, 啱我唔错~   海老天妇罗唔知点解咁零丁系5只? 但价钱系$66, 系咪应该比只好d呢? 由于新鲜热辣炸出来, 所以好脆, 但系比较油~相信下次帮衬, 都系明天生日月的时候, 用coupon都唔算好抵食, 但连coupon都冇, 更加唔驶旨意我会嚟食, 一来唔太多适合自己的选择, 二来味道一般~

酥炸软壳蟹寿司
酥炸软壳蟹寿司卷