2019-10-02 242 浏览
朝早去食早餐, 普通嘅快餐店照旧大排长龙, 等都等到唔开胃,见kfc有位就冲入去食. 虽然而家kfc已经先进咗, 有点餐机, 但系出餐嘅速度始终仲系有d慢,由比钱𠮶刻到拎到份餐已经等咗15分钟今次要左个烧鸡扒早餐, 除咗鸡扒之外, 有条肠同埋炒蛋,加块多士咁样, 我仲额外叫确通粉食, 如果唔系会唔够饱块鸡扒系烧鸡扒,唔似普通kfc炸鸡咁油腻, 而且块鸡皮都唔算厚,几好食 至于条肠仔, 应该系类似珍宝肠𠮶类, 虽然个肠衣比较硬, 但都几好食. 反而个炒蛋就有少少差, 食落去冇乜味. 碗通粉系茄汁汤底, 配粟米粒, 老实讲粟米粒真系唔算多, 但胜在个茄汁汤底够浓, 所以算打和啦 早餐推介就系佢个烧鸡扒, 啖啖肉又唔会太油腻

早餐推介就系佢个烧鸡扒, 啖啖肉又唔会太油腻