2019-08-24
今日如常返工,如常去买早餐,但突然间想食啲特别啲既早餐,日日菠萝包都食到闷。经过旺角东火车站,见到有啲人龙排队买早餐,就跟住去排,新鲜出炉既蒸点真系零舍不同👍🏻我叫左都算多野食,丰富的早餐👍🏻👍🏻我叫左一个凤爪排骨饭,鸡札,同埋鲜竹卷。排骨饭大合到你吾信,早餐食一合,好难吾饱。而且啲排骨好淋,又入味,非常好食,最重要系啲豉油,甜甜地,加埋啲饭一齐食,一流。😍呢两个蒸点都好好味,鸡扎好足料,吾会太咸,送饭非常好。鲜竹卷都不错,入面有啲汁,咬落去好似有啲汤咁,正呀,估吾到外卖水准都咁高👏🏻👏🏻食左咁多野,紧系要饮返杯野,我买左两支野饮,海盐柠檬柚子蜜 同埋蜂蜜红枣生姜茶。两支野饮都吾似糖水冲剂,真系有啲材料向底部,算系真材实料。我比轧父喜欢柚子蜜,因为非常润喉。吾记得讲,我重买左个佢地新出既蒸包做下午茶,系阿华田包,系期间限定㗎,大家都快啲去试下,好好味嫁
我叫左都算多野食,丰富的早餐👍🏻👍🏻
我叫左一个凤爪排骨饭,鸡札,同埋鲜竹卷。
呢两个蒸点都好好味,鸡扎好足料,吾会太咸,送饭非常好。
两支野饮都吾似糖水冲剂,真系有啲材料向底部,算系真材实料。
我比轧父喜欢柚子蜜,因为非常润喉。