2007-04-15 14 浏览
因为新达入面o既大家乐太多人, 去KFC食, 又嫌佢热气, 附近都冇乜o岩食o既食店, 于是一日内光顾o左两次。早餐, 我拣左个香茅鸡翼汤檬, 跟一个餐包同一杯饮品, 加一$20。其实之前o系第2间分店试过佢o的汤粉, 今次同上次一样, o的粉碎得可怜, 好难夹。本来有胃口都搞到冇晒胃口, 因为你摆唔到落口, 食到个人都炆。而且o的鸡翼仲唔熟, 入面红色既, 大失望。下午茶, 我叫o左个火腿法包沙律, 饮冻奶茶,加一25。o的法包上面铺满o左沙律, 味道唔错。有朋友叫o左杯紫色诱惑, 味道好似提子味瑞士糖; 焗意粉o的汁太多。雪香类饮品味道唔错, 底下好似有o的磨碎o左o既燕麦, 增加口感, 建议大家一试。总结: Red Forest o的野食, 系一o的好食, 一o的好难食。