2016-09-24 894 浏览
之前黎过呢到食午餐, 早餐就真系未试过, 今日就行黎试下啦入到去人唔多, 我地拣左坐系入门口位店员比左一人一份餐牌我地睇~ 我拣左火煺炒蛋, 沙律, 肉燥新竹米(加$)由于我觉得一早饮珍珠奶茶有D怪所以我都系叫左台式咖啡算啦火煺炒蛋:唔系平时我地系茶仔食既一大块火煺+炒蛋, 而系切左条既火煺炒蛋, 炒蛋比平时食开既浅色, 应该系加左奶去炒, 所以都好香又够滑~平时我食炒蛋都会加胡椒粉, 今日唔洗因为佢加埋火煺落去炒就够哂咸味~我每次出去食早餐最期待就系个炒蛋, 所以佢已经满足左我了沙律:有生菜, 数粒蕃茄仔, 青瓜再加芥末味沙律酱本身我系好钟意食芥末味既野, 所以觉得好吸引~ 蔬菜亦都新鲜沙律酱系分开上, 咁样比较好, 因为可以依自己喜好去加几多酱落个沙律到食肉燥新竹米:真系新竹米粉黎架, 新竹米幼细好多, 吸哂肉燥既味道最差就系杯台式咖啡, 一饮就饮得出佢系即冲既3合1咖啡, 味道极似"旧X场"既味道整体上都唔错, 或者下次都系试下早餐饮珍珠奶茶
之前黎过呢到食午餐, 早餐就真系未试过, 今日就行黎试下啦
入到去人唔多, 我地拣左坐系入门口位
由于我觉得一早饮珍珠奶茶有D怪所以我都系叫左台式咖啡算啦
我每次出去食早餐最期待就系个炒蛋, 所以佢已经满足左我了

沙律:有生菜, 数粒蕃茄仔, 青瓜再加芥末味沙律酱

整体上都唔错, 或者下次都系试下早餐饮珍珠奶茶
2016-09-22
$31 (早餐)