2021-01-19
呢间餐厅嘅早餐,我食过不下30次,一直以来都觉得佢嘅份量系特别大份,味道唔错,大玻璃亦都容易睇车。钟意食佢嘅姜丝牛肉面,欧陆早餐同埋鸡扒/猪扒丁面餐。 早排门口频密抄牌,中过招之后,少去咗。今日重临旧地,叫咗一个欧陆早餐,猪扒,葱花炒蛋,煎太阳蛋,同埋烟肉。猪扒好明显比以前细件咗好多,以前块猪扒好似块面咁大,而且又厚,依家就系普通一块薄猪扒,仲分开咗一半,半块半块咁就好似啲头头尾尾搭埋。炒蛋煎蛋烟肉就正常。多士佢有三种选择,可以拣白面包,麦包,或者甜面包,多士都唔使加钱。佢以前嘅麦包多士好好食,自从转左黑糖麦包之后,就好少食,因为唔系麦包嘅感觉,似系一块黑色嘅白面包,冇麦包嘅咬口同颗粒,一啲都唔好食。 所以拣咗白面包。跟热饮,承惠$46 $46 一份早餐,冇咗大大块嘅猪扒,同埋好好味嘅麦包多士,去其他餐厅都有大把选择。不过佢系长期都好多人食早餐,朝头早食个早餐都系要等位嘅,咁当然有值得惠顾嘅地方。我谂门口停到车系一个好大嘅原因。希望佢嘅食物可以进步返!
钟意食佢嘅姜丝牛肉面,欧陆早餐同埋鸡扒/猪扒丁面餐。
炒蛋煎蛋烟肉就正常。
跟热饮,承惠$46
希望佢嘅食物可以进步返!