呢间Cafe环境舒适,令人感觉非常放松,旺中带静嘅极致享受,食物种类多元化、有沙律、意粉、窝夫、蛋糕等等……🦀软壳蟹蟹膏忌廉意粉 🍝软壳蟹炸到金黄色,外脆内软,而且内里充满鲜甜的蟹肉及蟹膏,每一条意粉都充满蟹膏忌廉酱汁,淡淡蟹膏味,配上大量粒粒蟹子,口感层次更加提升!🍓杂莓窝夫🧇热辣辣嘅窝夫好香脆,配上大量红桑子、蓝莓、士多啤梨粒🍓,红桑子清甜带微酸,而且含有极高嘅抗氧化、呢个甜品颜色鲜艳,睇见都开心☕️海盐焦糖鲜奶咖啡精致的海马拉花,焦糖味香浓,配搭鲜奶口感软滑,又不会太甜🧊手工冰滴咖啡店主特别使用My Little Coffee 哥伦比亚清新庄园卡斯提优咖啡果汁豆而调配,咖啡中带点清新的百香果风味,好特别!Cafe Prince Royal | @cafe.princeroyal📍 太子花园街232-242号礼贤大厦地下F舖•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡ •♡•♡•♡•♡•#饮食日志 #识饮识食 #我的美食日记 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相机食先 #手机食先 #hkfood #香

🦀软壳蟹蟹膏忌廉意粉 🍝

🍓杂莓窝夫🧇

☕️海盐焦糖鲜奶咖啡
精致的海马拉花,焦糖味香浓,配搭鲜奶口感软滑,又不会太甜

🧊手工冰滴咖啡

📍 太子花园街232-242号礼贤大厦地下F舖

•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡•♡ •♡•♡•♡•♡•
#饮食日志 #识饮识食 #我的美食日记
#foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相机食先 #手机食先 #hkfood #香港美食 #美食
#CafePrinceRoyal #西式 #沙律 #cafe #太子
2022-11-24
午餐