2020-01-06
一入门就觉得呢间cafe好舒适,好似世外桃园咁,坐系软林林既sofa更加觉得好relax~~睇餐牌先知呢度service charge系5%,同样地店名叫5%cafe,好有趣呢!跟set menu叫左两个餐,黑椒手打牛肉芝士burger好正,手打牛肉果然juicy更弹牙,面包软身好好味,即炸薯条够香脆~另一个set 系香煎龙利柳拼长通粉,龙利柳煎得金黄,内有嫩滑鱼肉,配上热辣辣既牛肝菌汁好yummy,软硬适中既长通粉!饮品Pure colada,有椰汁香味,又有菠萝既fresh. 朋友既chocolate smoothie, 超浓朱古力,好邪恶呢~其实一间cafe有野玩之余仲要有好味既食物真系好正,有得食有得玩,下次一定要叫埋frd再黎!