2024-02-21
🎀旺角。高性价比聚会必选粉色西餐厅🌸🎀🪄店名* #Amico1890🔮地址* 旺角洗衣街24号地舖 🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$412.5 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵旺角呢一间粉红色餐厅今次系第二次回访 餐厅虽然唔算特别大间 但系装修好特别 成间都有少女心 以粉色为主 另外一边就以绿色为主 仲有气球等作装饰 餐台都有彩色点点 色彩缤纷😆🍽️食物质素🍽️食物选择几丰富 而且性价比好高 除左有二人及四人set之外 单点都系好划算 平均人均消费都系200内 每样野食都系即炸即上 好新鲜😉👀评分💖💖💖💖💖🪄夏威夷薄饼$158薄饼超大块😍入面材料有火腿,菠萝,辣肉肠 材料好足量 芝士仲识拉丝😍热辣辣😋pizza外皮香脆 内馅新鲜可口👀评分💖💖💖💖💖🪄炸鱼薯条(+$10黑松露酱)$68估唔到呢个价钱 份量都几多啵😍炸鱼外皮薄身 鱼肉超滑嫩 食落卜卜脆 薯条系我最爱既粗薯条 薯味浓 口感香脆~黑松露酱超香😆👀评分💖💖💖💖💖🪄饮品-Oreo曲奇奶
🪄店名* #Amico1890
🔮地址* 旺角洗衣街24号地舖 🔮
🗾分店地区🗾 没有分店
💰价钱$412.5 已加一 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🍽️食物质素🍽️
🪄夏威夷薄饼$158
🪄炸鱼薯条(+$10黑松露酱)$68
👀评分💖💖💖💖💖
🪄饮品-Oreo曲奇奶昔沙冰&益力多梳打 $43 & $38
饮品大大杯 特饮沙冰偏甜 消暑一流 oreo好足😍 益力多梳打就偏淡味 比较岩我饮😉
🪄甜品-Lotus焦糖饼牛角窝夫配乳酪蛋糕$68
超惊喜 闺蜜提早order餐厅亲自滑Melody落碟到 超靓啊 甜品亦到十分好味道 窝夫好脆身 香气四溢 焦糖饼好脆身 超有口感~
(5个💖为最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️