2023-11-03
✨ TGIF!!! 朋友好惨🫣星期五都OT,约咗我收工一齐食串烧叹吓😂😂 近近去,拣咗公司附近嘅一间串烧,朋友大赞,收工去过好几次,不断回访,一定系正正串烧😋🍽️清酒花甲份量好大,成碗都系满满嘅花甲。粒粒都好鲜甜,而且一粒沙都冇,超好味 😋🍽️司华力肠童年嘅七仔回忆😂😂 烧得岩岩好,唔会烧到太干身,个皮又好脆👍🍽️鸡中翼每次食串烧都会食鸡翼,呢间水准绝对系中上。总共有4只鸡翼,个皮烧到脆卜卜😍,而且肉汁又好够,绝对嚟到一定要试!🔥🔥🍽️蒜蓉原条茄子我就系要呢个正宗嘅烧茄子😍😍 原只烧,所以好大一条,茄子肉都好多,仲有佢有大量嘅新鲜蒜蓉,好食好食!🍽️猪颈肉好厚切,正,入味得来仲好有肉汁。 孜然粉同埋猪颈肉好衬👍🍽️麻辣海蜇海蜇好爽脆,调味嘅酱汁都做得好好,够辣,配料都好多,青瓜都系新鲜,爽脆。佢做得好嘅系有加到醋,所以食落好开胃。🍽️加多宝唔使讲,食串烧一定要嗌冻饮😂✨总括而言,你同佢竞争咁大,但系佢都有一定嘅客源,足以证明佢受到唔少熟客嘅捧场👍👍
🍽️清酒花甲
🍽️司华力肠
🍽️鸡中翼
🍽️蒜蓉原条茄子
🍽️猪颈肉
好厚切,正,入味得来仲好有肉汁。 孜然粉同埋猪颈肉好衬👍
🍽️麻辣海蜇
🍽️加多宝
唔使讲,食串烧一定要嗌冻饮😂