2014-05-31 3464 浏览
已经系第2次上黎食, 第一次上黎时都几suprize 旺角既上楼cafe有咁既水准~(之前中伏左n次)今次朋友回港一聚, 大家黎食个dinner, 我又意粉控起, 叫左个卡邦尼意粉配parma ham set.呢个set有:1) 汤, 我叫左个白汤~ 淡而冇味~2) 蒜蓉包, well 呢个entree, 系我饮完汤, 食紧main, 同waiter讲左几次先黎~不过新鲜整又真系几好味, 只不过,timeing错哂3) 我个main, 今次卖相一般, 你睇相睇得出佢杰过头, d sauce好快杰左起黎一粒粒, 但食落口都仲ok, 味道岩岩好, 意粉唔太老, 个parma ham 都可以~ 一百蚊都唔驶比咁大块你, 我觉得可以赞~4) 柠檬水, 正常~个人觉得, 以佢既quality同价钱,系旺角可以立足, 之不过, 出餐既timing 可以做好d,咁就冇咁多人叫waiter 我少呢样个样~

卡邦尼意粉parma ham
呢个set有:
1) 汤, 我叫左个白汤~ 淡而冇味~

4) 柠檬水, 正常~

卡邦尼意粉parma ham