2023-02-21 22 浏览
🐈✨✨✨✨✨🍽️ 串烧阵📍 旺角通菜街1号威达商业大厦地下M号舖 #旺角eatmeow好 #九龙eatmeow好 Blue monday 唔想煮饭同男朋友去旺角揾嘢食,又试咗串烧🤣👨🏻‍🍳🤳🏻锡纸烧蒜蓉花甲花甲份量好多!无沙!👍🏻 配埋浓浓嘅蒜香味好吸引,大家嚟食可以试吓~👨🏻‍🍳🤳🏻烧猪颈肉 烧得几香同埋淡淡肉味,唔会好腻😋😋👨🏻‍🍳✨蒜蓉烧大大茄子茄子嘅季节要返嚟了🎉d 啲茄子肉唔笠唔会一patpat好易撕开, 烧得好香👨🏻‍🍳🤳🏻烧鸡皮饺子鸡皮硬脆,锁到肉汁又有好重菜味~👨🏻‍🍳🤳🏻厚切午餐肉👨🏻‍🍳🤳🏻烧特色土豆片厚切午餐肉同土豆片都系每次食串烧必叫 ~土豆片软身但都有脆口感呢座大厦都有好几间出名嘅食肆, 串烧阵开系度其实都几聪明,一入嚟就见到之余,我见好多上到去无位嘅人返落嚟都会拣呢度食~ 串烧阵同另外几间之前食过嘅串烧店嘅装修好似😳 不过调味上都有啲分别,我地永远都系试小辣,呢间overall 啱想食串烧不过唔想太重口味嘅人 ✨
🐈✨✨✨✨✨
🍽️ 串烧阵

👨🏻‍🍳🤳🏻锡纸烧蒜蓉花甲

👨🏻‍🍳🤳🏻烧猪颈肉
烧得几香同埋淡淡肉味,唔会好腻😋😋

👨🏻‍🍳✨蒜蓉烧大大茄子

👨🏻‍🍳🤳🏻烧鸡皮饺子
鸡皮硬脆,锁到肉汁又有好重菜味~

👨🏻‍🍳🤳🏻厚切午餐肉
👨🏻‍🍳🤳🏻烧特色土豆片
厚切午餐肉同土豆片都系每次食串烧必叫 ~
土豆片软身但都有脆口感