2022-10-06 1224 浏览
钟意掷镖嘅朋友一定要book mark呢间gogoduck餐厅,除咗佢个食物价钱唔贵,食物水准高,而且有八部以上嘅镖机俾你掷!一定唔使同人争,佢个空间感都好大好足够,唔惊撞到隔离掷镖果个,因为以往去掷镖通常都要去酒吧或者去掟标场,𠮶啲地方一般好少有正餐食,次次都要食完饭再去酒吧掷走两场,呢度就可以一路食一路掷,适合一大班朋友来玩!是日餐汤呢个萝宋杂菜汤好足料好好饮!黑松露忌廉汁虎虾意大利饭 $108比想像中嘅份量大好多,非常抵食!大头头有少量蟹膏,好鲜甜好食!同埋佢只虾真系好大只所以性价比都几高,个意大利饭焗到啱啱好唔会好硬,黑松露味道非常突出,好惹味!好食!推介!焗辣肉酱墨西哥粟米片 $78呢个墨西哥脆片超有惊喜,配埋个酸酸辣辣既辣肉酱,好开胃好好食!佢烤焗嘅时间调教得啱啱好,感觉烟烟韧韧,又能做出拉丝既效果,非常高分!而且价钱只系$78,真系无得输!员工都好nice有求必应,只是当日店内太多客人个场又大,见到3个staff忙来忙去😂

是日餐汤

是日餐汤

呢个萝宋杂菜汤好足料好好饮!

黑松露忌廉汁虎虾意大利饭 $108

焗辣肉酱墨西哥粟米片 $78