呢间汉堡包店我曾经喺尖沙咀分店食过,记得有个小食炸烧卖,印象几难忘🤗餐厅提供唔同款式汉堡😋唔食牛肉嘅朋友都有好多其他选择👍🏻另外可以单点,亦可以加$18升级至有小食同饮品嘅套餐 ▶️黑松露芝士猪堡 加煎蛋 面包好软熟有少少烟靭😋第一次食猪堡,味道有啲似M记猪柳汉堡嘅猪柳,但系冇咁咸同厚身啲,而且食得出系新鲜整成😆黑松露酱好浓郁,另外一边面包搽上沙律酱,咬一啖有几种口感👍🏻▶️香辣烟肉蘑菇芝士牛堡同样地,面包都好软熟🤭入口食到辣辣地好惹味🥹溶化咗嘅芝士配合烟肉咸咸香香好滋味😄新鲜整成嘅牛堡几重牛肉香味,但系唔会太酥👌🏻▶️跟餐小食 薯条系粗薯条🍟炸得啱啱好😌▶️跟餐小食 烧卖加咗豉油😙味道属于正常▶️跟餐饮品 台疯奶茶 (另加$20)茶同奶比例适中唔会太甜,仲有凉粉增加咀嚼感▶️跟餐饮品 白玉乌龙茶 (另加$10)茶味香浓,有少少白桃味🤩

▶️黑松露芝士猪堡 加煎蛋

▶️香辣烟肉蘑菇芝士牛堡

▶️跟餐小食 薯条
系粗薯条🍟炸得啱啱好😌

▶️跟餐小食 烧卖
加咗豉油😙味道属于正常

▶️跟餐饮品 台疯奶茶 (另加$20)
茶同奶比例适中唔会太甜,仲有凉粉增加咀嚼感

▶️跟餐饮品 白玉乌龙茶 (另加$10)
茶味香浓,有少少白桃味🤩
外卖自取