2022-10-28
见到依间CAFE做紧周年祭,身分证中1个字已经全单有折,两个人埋单$250,真系超抵食‼️• 活动 1 • 持身分证号码中有9,0,S,L,a,z,y号码包含1个英文字母或数字全单九折号码包含 2个英文字母或数字全单八五折号码包含 3个或以上英文字母或数字全单七折龙虾汁软壳蟹意粉 $128软壳蟹好抵赞💕,超巨型,食落仲啖啖肉,好多蟹肉,炸得好脆口同香口🤩意粉岩岩好,有口感,但龙虾汁略嫌唔够厚身,冇咁浓郁,但都系食到龙虾嘅香味,如果加埋芝士嘅话😝😍,应该会夹死❤️🔥🫣烤鸡肉菠菜忌廉汁意大利饭 $108鸡肉好滑烤得岩岩好,好入味,又大份😍 忌廉汁唔会太heavy,啖啖汁同菇一齐食,对于我中意食菇感到好满足🥳热情果沙冰 $45对于佢餐单个英文名叫smoothie感到有少少,有少许失望,热情果味不够,好就好在够冰😳限定 Apple Cloud $55肉桂粉苹果红茶配奶油,美妙融合,入口甜润,清凉爽利。📸用嚟打卡好正,不过饮品质素比较浮动,一样都失望,茶味不足似饮紧水,麻麻🥺P.s 有加一服务费地址:旺角山东街50号1-2楼
• 活动 1 •
持身分证号码中有9,0,S,L,a,z,y