2024-10-03 148 浏览
唔知道大家有冇食宵夜嘅习惯呢?如果夜麻麻同朋友一齐去食宵夜嘅话我就会选择去食串烧嘅,最近就试咗一间喺旺角嘅串烧店,真系好多人食,因为佢哋嘅串烧真系好出色。💓香煎鹅肝配红酒汁佢哋既鹅肝真系好大件,而且好厚身,面头烧到脆脆,外脆内软,配上红酒汁,超正呀,加埋香脆多士,食落冇咁油腻。💓芝士烟肉大啡菇佢嘅大啡菇材料真系好足,啡菇里面放满左洋葱同埋烟肉,厚厚嘅芝士铺咗喺面头 ,成个口感好丰富。💓烧日本鸡泡鱼干平时饮嘢钟意食嘅小食,香脆可口,好似食紧零食咁,面头散满咗七味粉,香辣口感好过瘾。💓盐烧大眼鸡烧鱼都系我既大爱,普通盐烧,成条鱼嘅鲜味出晒嚟,而且都系比较大条多肉。💓蒜香烧蚝鲜味十足,熟咗都咁大只😍💓安格斯牛肉串牛肉味超浓,口感不错💓西班牙黑毛猪串有少少辣,肉质好嫩,好香口

💓香煎鹅肝配红酒汁

💓芝士烟肉大啡菇

💓烧日本鸡泡鱼干

💓盐烧大眼鸡

💓蒜香烧蚝
鲜味十足,熟咗都咁大只😍

💓安格斯牛肉串
牛肉味超浓,口感不错

💓西班牙黑毛猪串
有少少辣,肉质好嫩,好香口