2024-08-22 464 浏览
星期五同男朋友系旺角行街,禁啱去左波鞋街个边,就入左the forest食晚饭!见呢间狮叔装修得几靓 同埋未食过!就入左去食🤭因为门口位置比较细同都算入既,点知入到铺头入面系几大!都几寛落! 餐牌设计好eye catching☺️[槟城虾汤泡脆米饭]虾汤味道浓郁!份量好足~豆卜同虾仲有脆米同个汤好夹! 一啖一个𩠌,好快就清晒成碗[咸蛋黄肉松薯条]呢个激赞! 咸蛋黄包住晒每条薯条,好香蛋黄味既同时有肉松中和下唔会太咸!完全食唔停口🤤[美禄咖央烤吐司]系三款咖央多士入面拣左呢个!超级好味🤤烤好左既多士夹住满满既咖央同牛油!上面仲有成层厚既美禄粉!冇谂过啲美禄粉同咖央禁夹!推荐呢个![咖央苹果金宝配雪糕]个甜品胃未满足😌仲叫多左个苹果金宝! 呢个都唔错👍🏻[虎咬狮]美禄咖啡~ 超好饮 😊😊😊对我黎讲系回忆既味道!唔系度度有得饮

[槟城虾汤泡脆米饭]

[咸蛋黄肉松薯条]