2023-05-03 995 浏览
📍旺角-Halfway Coffee☕️💗 @halfwaycoffee 大概系两三年前已经试过同一间分店嘅Halfway Coffee~ 但系𠮶阵时未咁钟意饮咖啡♪( ´θ`)ノ所以觉得呢间咖啡店麻麻哋!✨但系过咗两三年后嘅今日 我觉得呢样咖啡店嘅咖啡都唔错☕️🫶🏼🫶🏼所以同大家介绍吓☕️Hot Latte $45呢间咖啡店嘅拉花十分用心 所以𠮶日就叫咗有拉花嘅Latte~🥹🥹☕️首先面头嘅泡沫好细腻 绝对唔会好粗糙! 饮顺口好滑 而且奶味好香好重🥰🥰另外呢间分店嘅特色一定就系佢嘅环境 有一种好复古,亦都返返去以前年代嘅感觉😌😌而且店员都十分之亲切(。・ω・。)同埋有礼貌✨✨好想揾日再帮衬其他分店!😍😍———————📍 旺角-Halfway Coffee☕️💗地址: 旺角豉油街6号地舖

☕️Hot Latte $45

———————