2024-12-03
👦🏻👧🏻好钟意饮呢间嘅奶昔,有鲜果系列、经典系列、田园系列同咖啡或茶系,好多口味选择!奶昔用上当造优质新鲜水果制作,每杯都会加入大量鲜果同新鲜牛奶,唔会加冰沟淡,所以味道特别浓厚!加上店家每日新鲜自制嘅忌廉,同自由配搭topping,令奶昔口感更加丰富。今次好好彩见到是日限定系法式焦糖奶昔,平时我地好钟意食焦糖布甸,所以梗系唔错过嗌番杯啦😍!食埋啖啖都充满浓浓蛋香嘅窝夫,有鲜果系列、经典系列同🧀巴马臣芝士系列,做正餐都冇问题呀!🥤澳洲牛油果奶昔 牛油果奶昔味道清爽顺滑🥑,带淡淡嘅牛油果香味,甜度适中。配料仲可以拣亚麻籽/奇亚籽/桃胶或者烤开心果仁,我地烤开心果仁,饮落有脆脆嘅口感,果仁炒得好香口!🥤法式焦糖奶昔 呢款系是日限定🌟!将焦糖布丁🍮、牛奶软雪糕🍦同桃胶搅拌而成,上层用火枪轻轻烧过有层焦糖脆脆嘅表面✨,桃胶有啲烟靭嘅口感,口感好似食紧西米焗布丁咁🤣,可以当做饭后甜品,饮完会好饱肚。🧇意大利开心果酱窝夫松软嘅窝夫上面淋上自家制开心果酱💚,加上大量开心果粒,食起上嚟开心果味非常浓郁,又唔会太甜,口感好丰富👍🏻!🧇金莎朱古力榛子窝夫超多朱古力榛子酱同金莎粒粒系窝夫表层🍫,邪恶又美味,
🥤澳洲牛油果奶昔
🥤法式焦糖奶昔
🧇意大利开心果酱窝夫
🧇金莎朱古力榛子窝夫
超多朱古力榛子酱同金莎粒粒系窝夫表层🍫,邪恶又美味,满足哂朱古力控嘅我哋😍!
📍 SHAKE!T
旺角豉油街25-31号地下4A号舖