2021-08-27
我哋嗌咗... 🥪饺子吐司 $88 (套餐)🐓芥末手撕鸡吐司 $88 (套餐)🍢大和火鸟烧串 $48🥟鸡肉饺子 $45🍡一棍入魂鸡棒 $35☕️Caffe Latte $40——————✨卖相: 3.5/5👅味道: 3/5🌏环境: 4/5💰性价比: 3/5🍽 服务: 3/5🥡 速递:❌——————一间菜式名好特别嘅台式早餐店🇹🇼 就咁睇佢嘅菜式名好难推断到佢个样,亦都想像唔到佢个味!#饺子吐司 真系好特别从来都冇谂过吐司入面会有饺子😂但系成件事系夹㗎啵,仲有啲沙律喺入面整体来讲都几新颖!芥末手撕鸡吐司就反而有啲逊色,一咬落去芥末味好重仲有少少攻鼻之后食下食下就会有手撕鸡嘅口感,几新奇🤪入面嘅紫薯蓉就冇乜味可能个芥末味真系有啲重手咗😢#大和火鸟烧串 同埋#鸡肉饺子 就冇乜特别,其实鸡肉饺子就系啱啱饺子吐司入面嘅饺子,可能吐司连埋饺子一齐食唔多觉个皮好厚,反而就咁食就好似皮多个肉😂反而#一棍入魂鸡棒 有惊喜❗️都几Juicy同埋真系啖啖肉,值得一试啊~ latte就正常啦,但系佢上面个猫猫公仔好得意所以成件事加咗分😻呢间cafe系使用开放式厨房,所以可以一路睇住啲staff整嘢食真系有一种去
我哋嗌咗...
🥪饺子吐司 $88 (套餐)
🐓芥末手撕鸡吐司 $88 (套餐)
🍢大和火鸟烧串 $48
💰性价比: 3/5
🍽 服务: 3/5
🥡 速递:❌
——————
一间菜式名好特别嘅台式早餐店🇹🇼 就咁睇佢嘅菜式名好难推断到佢个样,亦都想像唔到佢个味!#饺子吐司 真系好特别从来都冇谂过吐司入面会有饺子😂但系成件事系夹㗎啵,仲有啲沙律喺入面整体来讲都几新颖!芥末手撕鸡吐司就反而有啲逊色,一咬落去芥末味好重仲有少少攻鼻之后食下食下就会有手撕鸡嘅口感,几新奇🤪入面嘅紫薯蓉就冇乜味可能个芥末味真系有啲重手咗😢#大和火鸟烧串 同埋#鸡肉饺子 就冇乜特别,其实鸡肉饺子就系啱啱饺子吐司入面嘅饺子,可能吐司连埋饺子一齐食唔多觉个皮好厚,反而就咁食就好似皮多个肉😂反而#一棍入魂鸡棒 有惊喜❗️都几Juicy同埋真系啖啖肉,值得一试啊~ latte就正常啦,但系佢上面个猫猫公仔好得意所以成件事加咗分😻呢间cafe系使用开放式厨房,所以可以一路睇住啲staff整嘢食真系有一种去紧台湾嘅感觉,成个感觉好chill😗整体来讲如果大家去开旺角都可以去试一试!
——————-⠀
🍴| 叁拾壹堂高烤吐司 (翠园大厦)
📍| 旺角窝打老道31-39号翠园大厦一期地下5号舖
————————