2022-05-10
嘢食种类仲非常多添🍖🍗🍝🍜🥟🍤中式、西式、台式、串烧、喇沙等等...... 首先我同我朋友一齐嚟,我哋都几食得架,我哋两个叫左台湾肉燥饭,分量十足!仲有凉拌木耳送!饭菜也超级足!最后食完个饭就好饱!食台湾嘢点可以少得珍茶,我哋嗌咗一杯奶茶红豆冰同台式波霸珍珠奶茶,饮完之后感觉好似去似去咗台湾咁!味道甜度适中,香甜带滑,好浓香嘅茶味!可以值得一试!甜品方面我哋嗌咗一个热情果芝士蛋糕同疏乎尼班戟,外观非常精致!而且蛋糕质地非常松软!入口即溶😋芝士味十足!钟意食芝士嘅人可以尝试一下个芝士蛋糕!最后餐厅嘅装修让人觉得舒服,不会太奢华,布置十分企理,最重要环境比较安静,让人可以静下心来吃饭,服务员态度超级好,好有礼貌,我认为呢间店舖值得一试!之后还会再食👍🏿
中式、西式、台式、串烧、喇沙等等......