REFLECT Restaurant & Bar

2023-12-05 73 浏览
最近天气凉返 出去食嘢都可以拣啲有户外嘅地方chill chill 前日就去咗旺角呢间楼上天台手工墨西哥fusion餐厅店内有室内/室外位置可供用餐 夜晚坐室外 淡淡凉风 chill💯餐厅室内装修型格 水泥墙身配大理石枱面,座位阔落,环境舒适😍BBQ chicken 🍗 pizza烧烤鸡肉手工披萨 🍕$128薄饼底好香脆, 唔系一般嘅面包底🍞烧烤鸡肉香浓美味 BBQ调味酱料酸酸甜甜啱啱好 配料有芫荽、鸡肉🐤、洋葱🧅、橄榄🫒同自家烧烤酱,仲有啲三色椒🫑 推介大家一定要试🍕串烧拼盘 Grilled Mix Skewer $78呢个拼盘有鸡肉&牛肉 一上枱已经闻到淡淡的焦香串烧味🤤🤤肉质爽口唔会太硬 1碟六串🍢呢个价钱真心抵食🥰😋墨鱼肉酱宽条面Calamari Bolognese 🍝$188手工宽条面口感十足❤️墨鱼🦑肉酱非常挂汁 🍝 fusion 创意💯💯 墨西哥烤肉Fajitas Beef $238有几款肉可以拣我哋拣咗牛肉,一碟已经调味炒好咗嘅🥩加埋洋葱🧅同埋其他酱料,好惹味配上墨西哥🇲🇽烤饼🫓蕃茄蓉、薄荷酱、乳酪🧀️夹饼食法 好开胃🥳Pineapple Juice $48 我拣咗杯菠萝特
BBQ chicken 🍗 pizza
烧烤鸡肉手工披萨 🍕$128
薄饼底好香脆, 唔系一般嘅面包底🍞
推介大家一定要试🍕
串烧拼盘 Grilled Mix Skewer $78
呢个拼盘有鸡肉&牛肉 一上枱已经闻到淡淡的焦香串烧味🤤🤤
肉质爽口唔会太硬 1碟六串🍢呢个价钱真心抵食🥰😋
墨西哥烤肉Fajitas Beef $238
有几款肉可以拣
配上墨西哥🇲🇽烤饼🫓
蕃茄蓉、薄荷酱、乳酪🧀️夹饼食法 好开胃🥳
Pineapple Juice $48
我拣咗杯菠萝特饮 卖相精致 打卡😍💯
夜晚收工happy Friday 同朋友过嚟chill下 饮番杯,呢个环境都真系好舒服🫶🏻🤤