2020-12-07 136 浏览
✨Rimi Cafe2个女生的午餐,朋友竟然出门前食左个面先黎,结果两个人食到劲饱,好彩食得哂🙈Lunch Set最平$79起,仲包一杯乌龙茶/四季春茶系列饮品,或者补差价转其他饮品,呢度有14类饮品系列任君选择。-卡邦尼意粉 (Set选择之一)落左好多碎烟肉,咬落几烟韧,仲有好多黑椒调味,唔会太腻。我地再系零食menu拣左两款食物😬-烟三文鱼薄饼(10吋)10吋都几大个,我觉得唔算零食😅呢个好味呀,薄饼烘得脆卜卜,铺满咸香烟三文鱼。而且三文鱼有Omage-3,可以抗发炎,对皮肤有益。-芝士焗风琴薯仔薯仔淋上溶左的芝士,第一啖食到有点酸,之后再食就唔觉酸。薯仔底下仲有芝士焦,又香又脆,不自不觉愈食愈多。😋🍹特饮两款特饮都好靓😍-紫上谈冰❄香芋奶昔配红豆,忌廉。浓郁香芋味,最底仲有红豆,有d似饮红豆冰咁。-蓝天白云☁卖相好清新,旧☁系云尼拿雪糕,最好一开始就食左佢,唔系溶埋落饮品度就好甜。呢间cafe几抵食,见仲有好多game玩,但食左好耐,无拎野玩🙈
✨Rimi Cafe

-卡邦尼意粉 (Set选择之一)
落左好多碎烟肉,咬落几烟韧,仲有好多黑椒调味,唔会太腻。

我地再系零食menu拣左两款食物😬
-烟三文鱼薄饼(10吋)
10吋都几大个,我觉得唔算零食😅

-芝士焗风琴薯仔