2016-12-29 102 浏览
位于旺角黑布街好方便既位置, 附近仲有甜品舖~!舖面装修系系工业实验室风, 好有特色, 不过呢个灯光影相就麻麻地~叫左两set a+c+d; Blue Monday要对自己好d经典饮品黑牛; 朱古力超滑超浓~! 值得一赞~!Dark Chocolate; 重量级饮品, 朱古力味好浓, 加左橙皮丰富左成个味道红油炒手; 云吞皮偏厚, 但个汁既辣同酸调得好味味, 好开胃~!生菜包; 同平时泰国餐厅唔同, 佢既肉碎会有其他料加埋一齐炒, 感觉似中式小炒, 味道更加丰富, 可以一试~!盐烧牛仔柳串; 脂肪同肉既比例岩岩好而且好入味, 唔洗加芥辣都够出色芝士蕃茄焗猪柳; 蕃茄汁好突出, 猪柳好腍, 两者配合得好好~自家制汉堡; 食得出唔系工厂汉堡, 调味调得好好, 就算有咁多层都肉既味道依然突出, 但绝对唔系死咸, 而且好juicy配菜系粗薯条, 配汉堡无得输
位于旺角黑布街好方便既位置, 附近仲有甜品舖~!

经典饮品黑牛; 朱古力超滑超浓~! 值得一赞~!
盐烧牛仔柳串; 脂肪同肉既比例岩岩好
而且好入味, 唔洗加芥辣都够出色

配菜系粗薯条, 配汉堡无得输
2016-12-05