2011-04-07
同朋友去左旺角, 去到琼华本来拣左间西餐, 点知仲嘈过茶餐厅, 即刻改去笑笑, 果然静好多~ 因大家都超肚饿, 所以今餐叫左劲多野~个皮系超超脆, 个馅就咸咸地, 我一路都爱芝士&明太子的味道, 一次满足哂我两个愿望~ 正啊~ 其实都OK呀~ 不过个酱点极都上唔到炸蚝面, 如果改为CREAMY的他他酱会更好~都OK, 但冇乜特别~蛋够滑, 鳗鱼就冇乜特别味, 都系MONSTER SUSHI的鳗鱼蛋卷好味些~ 冇乜特别~皮脆, PIZZA上的酱似海撒沙律酱味, 加埋烧过面的三文鱼, 仲有木鱼, 一个PIZZA有好多种味道, 其实都几特别~ 紫菜林左少少, 鱼生还算可以, 比之前食过板长好些, 起码唔系干的鱼生~ 蟹籽有少少苦苦地~ 冇乜味, 但都唔算好差~老公话冇以前咁好食, 食物冇以前咁新鲜~
因大家都超肚饿, 所以今餐叫左劲多野~ 个皮系超超脆, 个馅就咸咸地, 我一路都爱芝士&明太子的味道, 一次满足哂我两个愿望~ 正啊~ 其实都OK呀~ 不过个酱点极都上唔到炸蚝面, 如果改为CREAMY的他他酱会更好~ 都OK, 但冇乜特别~ 蛋够滑, 鳗鱼就冇乜特别味, 都系MONSTER SUSHI的鳗鱼蛋卷好味些~ 冇乜特别~ 皮脆, PIZZA上的酱似海撒沙律酱味, 加埋烧过面的三文鱼, 仲有木鱼, 一个PIZZA有好多种味道, 其实都几特别~ 紫菜林左少少, 鱼生还算可以, 比之前食过板长好些, 起码唔系干的鱼生~ 蟹籽有少少苦苦地~ 冇乜味, 但都唔算好差~
老公话冇以前咁好食, 食物冇以前咁新鲜~